Följande tio punkter beskriver ganska väl hur en terrier betraktar ägandeförhållanden mellan dig och sig själv.
Lagen gäller allt som råkar komma i din terriers väg.


- Om jag tycker om det så är det mitt
- Om jag har det i munnen så är det mitt
- Om jag kan ta det ifrån dig så är det mitt
- Om jag hade det förut så är det mitt
- Om det är mitt så kan det aldrig vara ditt på något vis
- Om jag tuggar sönder det så är alla bitar mina
- Om det ser ut som mitt så är det mitt
- Om jag såg det först så är det mitt
- Om du leker med något och lägger det ifrån dig så är det automatiskt mitt !
- Om det är trasigt eller tråkigt så är det DITT
- Om det går att äta, så är det absolut mitt !

En gammal lag men ack så sann...

måndag 12 december 2011

Nu flyttar jag, för gott!!

Jepp, nu lämnar jag Blogger och blir en WP-bloggare istället.
Denna bloggen kommer - som jag sagt tidigare - att ligga kvar, men jag kommer inte göra fler inlägg här nu utan hedanefter så hittar ni mig här inne, där jag och Tindra lever vårt liv i ROSA ;)
VÄLKOMNA dit :D

lördag 10 december 2011

Börjar flytta mig så smått...

Som sagt, eftersom man inte kan lösenordsskydda enstaka inlägg här på blogger så kommer jag vart det lider att helt sluta blogga här inne. Har ju letat ny bloggportal länge men jag å mina kassa datakunskaper har ju gjort att jag haft svårt att finna mig tillrätta på andra ställen, antingen så HAR dom helt enkelt varit för dåliga och inte uppfyllt de mest grundläggande kraven som jag har på en bloggportal, eller så har det varit så jäkla krångligt så jag har gett upp med att försöka mig på att blogga där.

Nåväl, nu har jag iaf så smått börjat komma igång på ett nytt ställe (har provat där förut med inte fått till det som jag vill ha det), och nu ska jag ge det ett allvarligt försök!!
Jag känner att jag behöver en nystart med det mesta i mitt liv, och bloggen och bloggandet är en del av det. Jag kommer hänga kvar här ett tag till för det kommer ta tid innan jag kommer få kläm på min nya blogg känner jag, men när jag fått det så kommer jag sluta blogga här helt, även om denna bloggen får ligga kvar.
Så här har ni iaf min nya blogg som heter Jag, min staff och vårt liv i rosa!! vad annars ;)

So welcome to my new crib :D

En tävling som INTE går av för hackor!!

Ojojoj, Magdalena Divina är i farten igen med en tävling som då inte går av för hackor!!
Här kan ni tävla om en VALFRI produkt ifrån Softskin vars varor är helt ekologiska, skönare än så blir det ju knappast :)
Tävlingen avslutas imorgon 11:e dec klockan 20.00 så SKYNDA er in och tävla ni med!!

Positiva nyheter om Fredrik Steen :)

Jag MÅSTE ju bara få vidarbefodra den glada nyheten om att den duktiga hundtränaren och schäfer-
uppfödaren Fredrik Steen har gått och blivit med Staffordshire bullterrier!!
STORT GRATTIS till ett utmärkt rasval Fredrik, och oj va spännande det ska bli att få följa den lilla (som f.ö kommer ifrån England)!

Är ju själv uppväxt med bruks/vallhundsraser så det ska bli roligt att få höra hur Fredrik kommer uppleva det att ha en helt annan typ av hund i schäfersällskapet. Att ha en terrier är en helt annan typ av "utmaning" än en brukshund, mej OJ en SÅ mycket roligare utmaning om ni frågar mig!! Och just mixen bull OCH terrier gör utmaningen ÄNNU roligare, för oavsett vilket typ av bull&terrierhund man har så måste man hela tiden tänka om, tänka nytt och använda sin fanatasi och uppfinningsrikedom i sitt hundägarskap......men OJ vad man LÄR sig på det, själv har jag blivit en SÅ mkt bättre hundägare sen jag kom i kontakt med dessa hundar!! Och framförallt, man har ju så KUL och får sig så himla många goa skratt!! Jag skulle vilja påstå att det NÄSTAN är omöjligt att bli arg på en bull&terrierhund för dom avväpnar dig med sin leende mun och sin spjuveraktiga blick, så vare sig du vill det eller ej så brister du ut i skratt :)

Att just Fredrik är "uppgiften" mogen för att ha en staff är det ju ingen som behöver betvivla, men oavsett hur duktig han redan är med hundar så tror jag faktiskt att han kommer få en massa nya och roliga erfarenheter med den här lilla krabaten :)
Så än en gång Fredrik, GRATTIS och stort lycka till med det lilla underverket :D

torsdag 8 december 2011

Scaaaary!!!

Är ni som jag en fan av skräckfilm så skynda in till Filmparadiset och tävla om John Carpenters film The Ward från 2010, tävlingen stänger kl. 12.00 på lördag 10:e dec :)

Lite kul i vintermörkret :)

Nu har jag börjat komma igång lite med att delta i tävlingar igen, och det piggar ju alltid upp om man vinner nåt i vintermörkret så därför vill jag tipsa även er om en tävling som pågår fram till sön 11:e dec kl 20.00  inne hos MagdalenaDivina :)

Den fina vinsten är en härlig parfym!